22 de febrer del 2015

 Sortida/esmorzar de tardor dels hh - 2015 -

La carbonera de Forallac




 foto del grup abans de començar a caminar





Santa Maria de Fonteta





el grup caminant





el grup caminant





l’equip de festes preparant l’esmorzar





entaulats




la foto de tot el grup



Mapa de la ruta



 Ruta feta segons GPS



Altimetria i quilometratge






Veure mes fotos :


Descripció de la ruta

Ruta feta el 22 de Febrer de 2015 i vàrem necessitar un temps de 5,00 hores per realitzar-la
incloent l’esmorzar.

Aquesta es, ja una de les nostres clàssiques sortides, que any rere any, realitzem perquè puguin venir a caminar amb nosaltres, tothom qui vulgui.
Com diu un refrany popular... mai és tard si la dita és bona. i això ens ho hem d'aplicar a nosaltres, perquè aquesta sortida sempre l’hem fet a la tardor (octubre/novembre) i ara a finals del hivern hem aconseguit un “forat” a la nostra agenda per poder realitzar la sortida, 

Teníem clar de fer una caminada fàcil i no lluny de La Bisbal, Així doncs, vaig pensar que un lloc adient per esmorzar seria al paratge de la Carbonera, situat a les terres del Mas Frigola de Sant Climent de Peralta (Forallac).
Be, buscada la ruta i triat el lloc per esmorzar, faig la convocatòria i...renoi!!! quines ganes de caminar 30, 40 50, 60...fins a 65 companyes i companys que em confirmen que vindran...quin èxit, grâcies a tots per aquest dia.

La ruta surt del aparcament municipal de Fonteta, camí del cementeri, Can Deulofeu, casa de colònies de can Ametller, resclosa de la riera de Fonteta, Clot del Parat, Muntanya Alta, camí de Fonteta a Fitor, Can Vidal i la Carbonera, a on el fantàstic equip de festes ja ho tenien preparat tot, sobre la llarga taula, porrons plens de vi, coques de la fleca de Palau Sator, allioli acabat de fer, i els plats a punt de emplenar amb les mongetes amb botifarra de perol estripada i un parell de xuies de Can Fita, de postres unes coques de poma de Can Massó  i els cafès...renoi quin esmorzar.
Amb la panxa plena , en Santi en recorda que hem de fer una foto de grup i que convidi a la gent a agrupar-se al front de la barraca carbonera per immortalitzar el moment.
Ens queden uns 5 km. molt planers per arribar a Fonteta, així dons comencem a tirar passant rere Can Frigola, Can Revetlla, Can Nicolau, Mas Patiràs, Cal Rector i Fonteta, donant per finalitzada aquesta trobada d’amics...fins la propera.          



Desnivell acumulat:  284 metres
Alçada mínima - màxima: 41 metres – 193 metres
Distància aproximada: 13,34 Km.
 Ruta circular: si

Track ruta Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9065191